HUMOLD

Fukt och mögelsanering i Skåne.

Fuktmätning och mögelundersökning

Vi erbjuder en kostnadsfri fuktmätning och mögelundersökning för att säkerställa att din fastighet är fri från skadlig fukt och mögel.

Vi gör en mätning av relativ luftfuktighet kombinerat med en inspektion av krypgrund eller vind, där vi kan identifiera tecken på till exempel svartmögel och hussvamp.

En mögelundersökning är det bästa sättet att upptäcka om du har problem. Fuktmätning ger en ögonblicksbild av luftfuktigheten medans mikrobiell påväxt eller mögelbildning visar svart på vitt om ni har problem.

Boka en kostnadsfri kontroll i Skåne idag och låt våra experter hjälpa dig att skydda din fastighet mot fukt och mögel.

undersökning av fukt och mögelproblem i krypgrund
mögel

Mögelsanering

Upptäckt mögel eller mikrobiell tillväxt? Vi erbjuder mögelsanering i krypgrund och vind som återställer dina byggnadsdelar till deras ursprungliga skick. Vi använder beprövade metoder för att allt mögel ska elimineras effektivt och säkert.

Efter att vi har genomfört mögelsaning i din krypgrund eller vind, vidtar vi förebyggande åtgärder för att förhindra framtida fuktproblem och ny mögeltillväxt. Vi fokuserar på långsiktiga lösningar för att skydda din fastighet och förbättra inomhusmiljön.

Avfuktning och avfuktare

Fukt kan snabbt leda till mögel och skador på din fastighet. Vi säljer och installerar avfuktare tillverkade i Sverige av Trygghetsvakten.

Se vårt sortiment och läs mer om vad som skulle kunna passa ert behov, klicka på knappen nedan.

Kontakta oss gärna så kommer vi ut till er för en kostnadsfri konsultation.

Krypgrundsisolering

Krypgrundsisolering är en viktig del för att hålla din krypgrund torr och varm, och därmed skydda ditt hus mot fukt, mögel, och radon.

Trygghetsvaktens Isoreflekt är en innovativ lösning som kombinerar värmereflektion och isolering mot markkyla. Detta material bidrar till att minska energiförbrukningen genom att reflektera husets värmestrålning och skydda mot markfukt.

Isoreflekt är ekonomiskt fördelaktigt och effektivt för att förbättra krypgrundens klimat och energianvändning.

Ventilation

Fläktförstärkt Självdrag (FFS) från Trygghetsvakten uppfanns för att förbättra inomhusklimatet och säkerställa god luftkvalitet i äldre hus genom att ta tillvara på det existerande men kanske inte fullt dugliga självdraget. FFS-systemet, monterat på skorstenen, återställer naturlig självdragsventilation, vilket minimerar underhåll och energiförbrukning. Med brandsäker ljudisolering och energieffektiv fläkt ger FFS ett tyst och effektivt system som förbättrar luftcirkulationen, minskar fukt och mögelproblem, och säkerställer att husets ventilation uppfyller Boverkets byggregler. Systemet erbjuder också CO2-styrning för optimal luftkvalitet.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri fukt och mögelundersökning

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vi svarar inom 24h